En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Kom nemt af med skimmelsvamp

Formen vokser bedst, hvor der er fugt eller fugt fra et utæt tag eller væg eller tæpper og møbler, der forblive våd i lang tid. Der er ingen måde at slippe af med hele mug og svampesporer fra dit hjem, men du kan styre væksten mug ved at følge et par tips til at fjerne mug for at holde dit hjem tør og dig sund.

At slippe af mug effektivt, det berørte med mug område skal være tørret ud. Affugtere, pumper og svampet materialer arbejde meget godt på at slippe af med de fugtige forhold, der kræves af mug til at blomstre. For at sikre at atmosfæren og omgivelserne ikke bliver for våd, få fat i et stykke udstyr, der kan være til hjælp for at tjekke fugten omkring hjemmet.

Også når de foretager arbejdskrævende indsats for at tackle et udbrud, så sørg for, at de områder, der står over for problemet med skimmelsvamp er afspærret fra resten af huset. Prøv at gøre brug af syntetisk folie at hindre eventuelle sporer i at sprede sig i luften og flytter til nye placeringer. En udstødning blæser ved et vindue i området, der rengøres, vil være til hjælp til at overføre sporerne ud af huset og holde tørt.

Hvis du vælger at bruge kommercielle produkter i stedet for indenlandske objekter til at fjerne mug, kan du gøre brug af CLR. CLR er let tilgængelig på lokale varehuse og detail forretninger. Det er en af de bedste produkter tilgængelige på markedet til at fjerne mug. Med blot en hurtig ansøgning og en hurtig tørre ned, er formen kendt for at forsvinde. Du kan også prøve at bruge produkter som Mr. Clean Magic Eraser, der er også meget populære. Dette produkt kan også bruges til at slippe af mug og en hel masse ting, du anvender det på.