En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Intet overgår franske rødvine

Før i tiden importede Danmark næsten kun franske rødvine. I dag kan man købe vin fra mange forskellige vinproducerende lande som Italien, Chile og adskillige andre steder. De er bestemt også gode, men danskerne vil altid have et særligt forhold til vin produceret i Frankrig. Franskmændene er om nogen, eksponenter for god kvalitet og fine druer. Ingen kæler så meget for deres produkter og går så lidenskabeligt til værks. Det ved både erfarne og kræsne vinkendere, men også folk, der bare nyder et godt glas en gang i mellem og ikke er nær så kritiske.

Franske rødvine er mange ting

Det kan være en hel jungle, at sætte sig ind i franske rødvine. De forskellige distrikter producerer så mange forskellige produkter hvert år og de har hver deres kendetegn. Bourgognevine er helt anderledes end vine fra f.eks. Alsace. Køb vinen et sted, der drives af entusiaster, de kan vejlede om hvilke flasker, der passer bedst til dine præcise ønsker og pengepung. Vil man gerne blive klogere på vin, kan det være en god idé, kun at købe flasker fra et bestemt område i en længere periode. Gem etiketterne fra dem du syntes bedst om eller tag et billede af flasken. Husk at vin, som alt andet, er en smagssag. Det kan godt være at dine smagsløg ikke altid er enig med anmelderne. Det vigtigste er, at du kan lide det du har i glasset.

Gode tilbud på franske rødvine

Der kan være mange penge at spare på franske rødvine, hvis man holder lidt øje med tilbudsaviserne. Der er som regel også mængderabat hos de fleste forhandlere. Vinhandel på nettet vinder mere og mere indpas og her kan der være virkelig god økonomi i at gå sammen med naboer eller kolleger om en fælles stor bestilling, der vil blive leveret til den ønskede adresse.