En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

I Roskilde har byen den bedste Frisør i hele

Vi har erfaring med det hele. Om du skal have det farvet, permanentet, touperet, om du har brug et akut brug for en studsning af en frisør i Roskilde eller om du bare trænger til en god gammeldags klipning – så fikser vi det for dig. Vi retter især også pagehår, der ikke er lige, for det en skæbne som ingen fortjener at være tjent med.

Som erhvervsdrivende beliggende i Danmark tredje største by forsøger vi så godt som overhovedet muligt, at give dig den bedste pris for vores arbejde og som frisør i Roskilde er vores mål og lidenskab at du går herfra med din frisures størst mulige potentiale fuldt udnyttet – og som mennesker er vores ønske selvfølgelig at give dig den bedst mulige service og efterkomme dine ønsker.

Vi er stolte af vores forretning, og det er vi fordi, at vi nok er den bedste frisør i Roskilde og omegn, der kan levere det bedste resultat for en pris giver bedst mening – og frem for alt: levere en service, der er til at tage og føle på. Som kunde hos os, ved du, at du går herfra med et smil på læben og et hår, der ser bragende godt ud. Det er vores mål – og det mål går vi ikke på kompromis med.

Vi er en frisør i Roskilde for dig, og vi ønsker at efterkomme ethvert ønske, du måtte have vedrørende din frisure. Det eneste vi ønsker fra dig er din tålmodighed, når vi udfører vores hverv – et hverv, vi er stolte af.

Men et er, hvad man kan læse sig til, noget andet er, hvordan det er, at være her selv.

Det skal opleves – og du bliver glad for det, det er vi fuldstændig overbevist om.