En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Hvorfor den nye iPhone X skal være din næste telefon

iPhone X

Telefoner er ved at være rigtig vigtige. Nu om dage er mobiltelefoner jo dårligt nok telefoner. Jeg bruger i hvert fald ikke min til at ringe særligt meget. Men i stedet bruger jeg den til en helt masse andre ting såsom at gå på nettet og få informationer, købe ting, planlægge ting, se hvornår bussen kommer osv.

Det er næsten umuligt at komme omkring uden at have en telefon på sig nu om dage, og med ting som Mobilepay der kun bliver mere og mere normale, og Apple Pay, så står man altså ved en skillevej her hvor man kan vælge, om man vil være en del af den kommende verden hvor telefoner kommer til at blive mere og mere vigtige, eller om man vil være en del af den gamle verden og før eller senere være i forfald. Desværre er det svært at finde en god telefon, men ikke mere. Med den nye iPhone X skal du ikke lede mere efter en god telefon.

iPhone X

iPhone X

Hvad den nye iPhone X kan

Men hvad er der så med den nye iPhone der gør, at du bare skal have den? Jo, nu skal du høre. iPhone X er nemlig ikke bare en ny generation af de kendte iPhones – Denne telefon er nemlig en helt speciel af slagsen, og hvis du spørger anmelderne, så skal du i hvert fald få det at vide, for jeg tror ikke der er mere end en håndfuld anmeldere i verden lige nu, som ikke er blevet helt fortabt i denne telefon.

Med 5,8” OLED Super Retina HD-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels får du et skærmbillede af højeste kvalitet med stærke og præcise farver, perfekt lysstyrke og et kontrastforhold på 1.000.000:1.

Først og fremmest har den en OLED skærm. Kan du huske, da iPhone originalt kom ud med deres ’retina’ skærme som havde en fantastisk kvalitet? Nu kan du genopleve den følelse med denne OLED skærm, som er af den absolut højeste kvalitet man kan få. Et TV som er i OLED koster som regel over 30.000 kroner – bare for at sætte det i perspektiv.

iPhone X’s nye dual-kamera kommer med 12 megapixels med vidvinkel, optisk zoom og op til hele 10 x digitalt zoom – på den måde kan du altså tage billeder på lang afstand og stadig få de små detaljer med.

Den nye iPhone X er altså en revolution inden for mobiltelefonien. For udover at have den helt fantastiske skærm kan man altså også bruge dens nye funktioner såsom dens face-scan der vil lade dig åbne din telefon helt uden, at gøre andet end egentlig bare at kigge på den. Og jeg kan ikke garantere noget, men sidst jeg tjekkede fungerede denne funktion faktisk også i mørket, fordi kameraet foran nemlig er infrarødt. Hvis det ikke er smart, ved jeg ikke hvad er for der er ikke mange alternativer.

Læs mere om iPhone og youSee her