En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få VEU-godtgørelse når du søger medarbejdere

Søger du medarbejdere men er bange for at det kan koste dig dyrt hvis de vælger at efteruddanne sig? Så bare rolig. Du kan i visse tilfælde ende med at få en VEU (Virksomhed Efteruddannelse) godtgørelse, hvis du opfylder en række krav

Du kan, hvis du søger medarbejdere på deltid eller som studiejob, også ansøge om VEU-godtgørelse hvis du betaler normal løn når arbejderen er på uddannelsen.

Du søger om VEU godtgørelsen på hjemmesiden efteruddannelse.dk. Dog kræver det at du har nogle helt grundlæggende om den medarbejder du søger.

Nogle af de helt grundlæggende oplysninger bliver normalt taget ved et ansættelsesinterview – Er den medarbejder du søger ufaglært eller faglært? Under hvilke forhold er medarbejderen ansat? – Ja, spørgsmålene fortsætter derudaf.

Det som det kræver at ansøge på hjemmesiden er en medarbejdersignatur, således at du vil kunne være i stand til at levere en gyldig underskrift på internettet.
Den medarbejder du søger kan også selv søge om VEUG
Ja, hvis du har valgt at undlade at betale medarbejderen løn mens han er i gang med sin efteruddannelse vil han selv være i stand til at søge om VEUG på to måder – Den ene digitalt og den anden via et skema som uddannelsesstedet skal udlevere til ham.