En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i talløs år ejer mænd i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et par uger. Løsningen på alle disse daglige sysler og situationer er eyelash extensions, der findes flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå det resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang ifald måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få skabt eyelash extensions vil i først blive grundigt guidet gennem de mangfoldig alternativer, der findes diverse længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er ganske ufarligt og alt andet lige utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talrig klienter vælter i søvn, da dét er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og se dét smukke resultat. megen brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét en god del steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv falde af, såfremt ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit en stor del steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man håber at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, såfremt man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når i forlader salonen må i ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom ikke dét er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man overhovedet ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo utæmmet vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat i en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper flere vildt meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, du burde kun huske at bortskaffe den før du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mange teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue fint og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

mangefold teenagere piger og børn går op i deres look, et fint ydre er muligvis dét rette visitkort, omend da capo man er muligvis i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. mange ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse sind er nok tit at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. bundet af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende priser, men forudsat man skal lave dét op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de talrig anderledes sminke ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det ærlig talt op. nogen mænd beslutter hver måned at købe 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes valuta på sminke fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der overhovedet ikke vælter af efter en dags periode og lige her er det næppe altid sikkert, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man vildt meget, man modtager mere periode til sig selv og sine gøremål. I mangfoldig år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er nok slut, man behøver næppe bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference