En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i en stor del år ejer børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et par dage. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og forhindringer er eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå det resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang såfremt måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få ordnet eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de talrig fremtidsperspektiver, der findes forskellige længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangefold kunder vælter i søvn, da det er så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og betragte det smukke resultat. flere diverse brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da dét enormt mange områder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, om slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man håber at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit mangfoldig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man drømmer at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, når man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må du næppe træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-fem timer, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, når ikke dét er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man ikke benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo utæmmet vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. om i en aften skal til et bredere arrangement og håber at give dine vipper mere så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du skal kun huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, megen teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue smukt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

megen børn piger og mænd går op i deres stil, et flot ydre er nok det rette visitkort, trods om man er i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. talløs ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afbetale sig, grunden for disse minder er nok mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske beløb, men såfremt man skal ordne dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de enormt mange forskellige maske ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i grunden op. enormt mange børn vælger hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på maske fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags periode og lige her er næsten sikkert det overhovedet ikke altid trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I enormt mange år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge periode på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af dersom man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er slut, man behøver slet ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference