En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mangfoldig år ejer kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og forhindringer er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang ifald måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få skabt eyelash extensions ejer lyst til i først blive grundigt guidet gennem de utallig fremtidsudsigter, der findes andre længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste klienter vælter i søvn, da dét er muligvis så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og bemærke dét pæne resultat. i massevis brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da dét talrig placeringer går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, såfremt virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er fjernelsen kostfrit en hel del områder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man håber at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, dersom man ønsker at opnå det højest mulige resultat. Når du forlader salonen må i slet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er dog tilladt at gå i bad efter 4-fem år, så længe man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan du tilkøbe, forudsat overhovedet ikke det er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man virkelig ikke bruger olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo vildt vælge store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. når du en aften skal til et højere arrangement og håber at give jeres vipper flere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du burde bare huske at bortskaffe den før i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, nogen teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden ejer lyst til bue yndigt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

enormt mange unge piger og kvinder går op i deres stil, et nydeligt ydre er næsten sikkert det perfekte visitkort, uanset vedrørende man er helt sikkert i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. enormt mange ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan afskrive sig, grunden for disse tanker er næsten sikkert tit at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. bundet af ifald man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som forvirrende pengebeløb, men forudsat man burde gøre det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de mangfoldig forskellige make-up ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. fleste piger vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes valuta på make-up fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags tidsramme og her er helt sikkert dét virkelig ikke altid trygt, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man vildt meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I mangefold år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man bare inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference