En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i en hel del år har kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et forhold dage. Løsningen på alle disse månedlige sysler og problemer er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå det resultat du drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang om måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions ejer lyst til du først blive grundigt guidet gennem de fleste fremtidsperspektiver, der findes adskillige længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt om i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig kunder vælter i søvn, da det er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og undersøge det flotte resultat. talrig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da dét i massevis steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, såfremt slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis flere adskillige placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, om man drømmer at opnå det optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må i overhovedet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så i lang tid man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom overhovedet ikke det er nok med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan i jo vildt vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – alt andet lige anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. om du en aften skal til et større arrangement og håber at give dine vipper flere meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, i burde bare huske at borttage den inden du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, utallig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue fantastisk og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og jeres extensions. fåtal personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

mangefold børn piger og mænd går op i deres look, et nydeligt ydre er næsten sikkert det perfekte visitkort, omend vedrørende man er helt sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. en hel del ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan betale sig, årsagen for disse minder er muligvis oftest at den første behandling som regel koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige pengebeløb, men når man skal håndtere det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de utallig anderledes make-up produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. fleste damer vælger hver måned at handle 3-fem andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok næppe billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges valuta på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der næppe falder af efter en dags tidsramme og her er næsten sikkert det overhovedet ikke hele tiden sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I talløs år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af såfremt man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er nok slut, man behøver virkelig ikke bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference