En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i nogen år har børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold år. Løsningen på alle disse månedlige sysler og udfordringer er nok eyelash extensions, der findes flere teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang da capo måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. oftest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få skabt eyelash extensions ejer lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de en god del perspektiver, der findes adskillige længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og i grunden utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, enormt mange kunder vælter i søvn, da det er nok så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og stirre det pæne resultat. en stor del brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét i massevis områder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv vælte af, forudsat ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit utallig steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man drømmer at passe fantastisk på dem, så de holder så længe som muligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, om man ønsker at opnå det optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du næppe træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, forudsat virkelig ikke dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo utæmmet træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. når i en aften burde til et højere arrangement og drømmer at give jeres vipper flere vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du skal kun huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, rigelig teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue smukt og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

fleste børn piger og kvinder går op i deres stil, et smukt ydre er nok dét rette visitkort, uanset vedrørende man er nok i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. talløs ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan betale sig, grunden for disse sind er oftest at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som hektiske omkostninger, men når man skal lave det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de en stor del diverse sminke produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. enormt mange børn beslutter hver måned at handle 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges midler på makeup fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags periode og her er muligvis dét næppe hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I flere anderledes år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få lagt en mascara, der ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference