En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i en hel del år ejer damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold uger. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv håber og opnå det resultat i drømmer vedrørende. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang da capo måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få skabt eyelash extensions har lyst til du først blive grundigt guidet gennem de flere diverse adgange, der findes andre længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en hel del kunder falder i søvn, da dét er helt sikkert så afslappende, blot for at kunne vågne op og bemærke dét pæne resultat. utallig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert helt sikkert ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det talrig steder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, såfremt slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, hvis man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis fleste områder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man håber at passe skidt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er som med hver og en andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, hvis man ønsker at opnå dét optimal mulige resultat. Når i forlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem år, så længe man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan du tilkøbe, forudsat slet ikke dét er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man virkelig ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo naturligt træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i og for sig anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat du en aften skal til et bredere arrangement og håber at give dine vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du skal kun huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, adskillig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue flot og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

i massevis unge piger og damer går op i deres udseende, et pænt ydre er muligvis det perfekte visitkort, omend om man er næsten sikkert i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. mangefold ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, grunden for disse tanker er muligvis oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende beløb, men ifald man skal lave det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de flere adskillige anderledes makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. en hel del mænd beslutter hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes mynter på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der overhovedet ikke vælter af efter en dags periode og her er næsten sikkert det overhovedet ikke altid trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man vildt meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I megen år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af når man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver slet ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference