En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i talløs år har piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold år. Løsningen på alle disse årlige sysler og uheld er nok eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv håber og opnå det resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang om måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få ordnet eyelash extensions ejer lyst til i først blive omhyggeligt guidet gennem de fleste chancer, der findes diverse længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig klienter vælter i søvn, da det er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og betragte dét pæne resultat. adskillig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert besluttet ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da det en stor del steder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, såfremt ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit fleste steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man håber at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå det optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må i ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i efterlader salonen kan du tilkøbe, hvis slet ikke dét er muligvis med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan du jo frit vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i og for sig anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. hvis i en aften skal til et større arrangement og håber at give jeres vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, en hel del teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden har lyst til bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. få personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

rigelig unge piger og mænd går op i deres look, et flot ydre er det rette visitkort, trods ifald man er næsten sikkert i studie eller er muligvis midt i sin karriere. utallig ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afskrive sig, grunden for disse sind er nok tit at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af da capo man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige priser, men ifald man skal ordne dét op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de flere diverse anderledes make-up produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. nogen børn vælger hver måned at købe 3-fem diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes penge på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags kvalitetstid og her er helt sikkert det virkelig ikke altid sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man vildt meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I nogen år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er næsten sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference