En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i i massevis år ejer kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og forhindringer er helt sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv drømmer og opnå det resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang ifald måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få gjort eyelash extensions vil i først blive omhyggeligt guidet gennem de megen perspektiver, der findes anderledes længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert ganske ufarligt og faktisk utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, flere forskellige klienter falder i søvn, da dét er helt sikkert så afstessende, blot for at kunne vågne op og percipere dét smukke resultat. fleste brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét flere anderledes områder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, om ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen gratis flere diverse placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man håber at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, dersom man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må i slet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, såfremt ikke det er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man slet ikke benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo frit træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. såfremt du en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper mere så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal bare huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, en stor del teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de altid har lyst til bue fint og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

fleste børn piger og børn går op i deres look, et flot ydre er muligvis det rette visitkort, omend om man er i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. en stor del ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afbetale sig, årsagen for disse sind er nok mest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige omkostninger, men forudsat man skal lave det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de i massevis anderledes sminke produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i grunden op. mangfoldig piger beslutter hver måned at handle 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes sædler på maske fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der slet ikke vælter af efter en dags periode og her er helt sikkert det virkelig ikke altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næsten sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I nogen år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der slet ikke klumper samt rense af når man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når døgnet er slut, man behøver ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference