En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

en Mødebooker har en vigtig stilling

I øjeblikket er der rigtig mange virksomheder der søger mødebookere. Men hvad går det lige ud på? De fleste vil være bekendte med telefonsælgere. Det er lidt af det samme, men der er også væsentlige og vigtige forskelle. Som mødebooker vil man skulle ringe ud til nuværende eller potentielle kunder af virksomheden. Formålet med samtalen er at få booket et møde. Det er naturligvis en fordel hvis man kan lide at snakke i telefon og/eller snakke med mennesker, da man vil bruge hele ens arbejdsdag på netop dette. Men hvis man kan det, så vil jobbet som mødebooker også være særdeles velegnet.

Du skal skabe dialog og altså ikke sælge

Som mødebooker vil man blive en virksomheds stemme udadtil, og det er derfor vigtigt at man forstår at tale pænt og klart til personen på den anden side af røret. Man vil naturligvis blive mødt af nogle mennesker, som ikke er interesseret i et møde, men generelt set skal man ikke frygte at folk er sure på samme måde som når en telefonsælger ringer. Der er nemlig den forskel imellem en mødebooker og en telefonsælger at man som mødebooker kun skal skabe dialogen med personen. Derefter vil en sælger tage sig af selve mødet, så den del slipper man altså for.

Et relevant arbejde

Så hvis du gerne vil arbejde med markedsføring, så kan jobbet som mødebooker være et skridt på vejen, og et skridt som man som person lærer rigtig meget og får en del erfaring. Den erfaring kan man på længere sigt finde brugbar på mange andre parameter. Så hvis muligheden byder sig, og man har lysten til at prøve sig af, så er det bare med at springe ud i det.