En Gammel Blog

Nyt & Gammelt indhold

Det er nu muligt selv at vælge dine tv programmer

Det har før i tiden været forholdsvis besværligt og problematisk at vælge hvilken tv-pakke man helst vil have. Dette skyldes i de fleste tilfælde at mange af de tv-pakker man kan vælge imellem indeholder mange forskellige tv programmer man aldrig får brug for. Problemet burde principielt kunne løses ved at vælge en tv-pakke med færre tv-kanaler, men dette viser sig ofte at dette heller ikke er den optimale løsning, da man oftest mister en eller flere af sine yndlings tv programmer når man skifter til den mindste pakke. Nu tilbyder YouSee heldigvis en løsning, der kan gøre det af med alle disse komplikationer en gang for alle.
tv programmer

Bland selv dine tv programmer

Med det nye tilbud fra YouSee er det nu muligt for dig at selv vælge op til 39 tv programmer som en tilføjelse til din grundpakke. På denne måde er du ikke tvunget ud i at skulle betale for en tv-pakke med mærkelige tv programmer du aldrig får set alligevel fordi du ønsker at have en eller flere kanaler ud over dem du får i grundpakken. Det er nu muligt at nøjes med at betale for grundpakken og de kanaler du vælger derudover, og du slipper altså for at betale for kanaler du ikke ser.

Udskift dine tv programmer hver måned

Når du blander dine egne kanaler har du mere end 100 tv programmer som du kan vælge imellem, og dette betyder at du sandsynligvis vil kunne finde lige præcis den eller de kanaler du ønsker dig. En anden stor fordel ved selv at blande dine kanaler fra YouSee er at det er muligt for dig at skifte kanaler hver måned. Dette betyder altså at du har mulighed for at få nye kanaler ved hvert månedsskifte, og tilmed koster det dig ingenting overhovedet.